LONDON SNAPS AND A QUICK UPDATE

// 1. Burgare från Vegan Hippo, gooooooodaste burgaren jag ätit i mitt liv (inklusive när jag var köttätare och åt ”riktig” cheeseburgare i New York. Just sayin’). // 2. Happy meeee i min nya fejkpäls. // 3.  Älskar min nya väska från Topshop. Det enda jag hade annars var en liten väska, resten är på saneringsfirma hemma i Sverige. // 4. Bild från när jag provade kläder och spanade på Forever21 första dagen i London för jag ville söka jobb där haha. Och gissa vem som fick jobbet?! //

Här får ni lite London snaps från min telefon, de skulle typ kunna varit tagna var som helst i världen meeen ändå. Behöver lära känna typ 100 bloggare och fotografer så det alltid finns någon som har tid att fota outfits haha. Men jag gillar att varva med lite såna här bilder, längesen sist! Som ni kunde läsa i bildtexten så har jag fått jobb på Forever21, bara jobbat en dag hittills och det känns bra, men man vet ju aldrig. Kan i alla fall säga att jag ser sjuuukt snygga kläder på jobbet, helt otroligt vilket utbud de har. Men den roligaste nyheten för tillfället måste nog ändå vara att jag fått boende! Och inte vad som helst, har fått ett rum (det är så det fungerar i London, man hyr rum om man inte är stenrik) hos en VEGAN. Som jobbar med matlagning så i hyran ingår LAGAD frukost och middag! Plus räkningar, städning, byte av lakan, förbrukningsprodukter typ schampo, balsam, tvål.. osv! Som det inte vore nog så kommer jag bo med två sjukt söta hundar <3 inflytt är dock 11 dec så jag ska bo med två svenska tjejer fram tills dess. Ska flytta dit om några timmar bara, bestämde det igår, HAHA så jävla snabba ryck det är med mig så kommer jag nog passa bra i London.

Vi hörs snart igen men glöm inte följa mig på
SNAP: ESTELLEAND
INSTAGRAM: ESTELLEANDERSSON
Okaaay? Puss o kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *