BRAND, HEMLÖS OCH LONDONFLYTT

Hej alla underbara! Fått en del klagomål på bloggtorkan, haha… Känns så jäkla tråkigt då jag egentligen tycker det är så himla kul att blogga. Men livet det senaste har verkligen varit något utöver det vanliga. Jag gick ur ett 6 år långt förhållande, flyttade ur mitt underbara hem som jag älskat så mycket och haft så mycket kul i (tack alla som förgyllt oförglömliga fester), flyttade in hos min mamma för att mellanlanda medan jag funderade på vart jag skulle ta vägen, bestämde mig för 8 veckor sen att flytta till London (minns att jag hade klänning den dagen, en tankeställare i snökaoset hemma haha!) och sen dess har jag sorterat, delat upp saker, gett upp saker, och försökt få någon slags ordning på vad jag skulle lämna hemma och vad som skulle med till London. Och 1,5 vecka innan jag skulle flytta så hände det som absolut inte fick hända: det brann hemma hos mamma och lägenheten blev obeboelig. Jag skulle bara gå ut och dricka drinkar och käka lite mexikanskt med Antonia och Edyta, och sen fick jag inte komma hem igen. Kan inte ens beskriva den känslan, man har plötsligt bara de kläderna man har på kroppen och inget annat. Hade lägligt nog tagit på mig en djupringad baddräkt som en body så det var inte direkt något särskilt användbart jag hade att röra mig med, haha, inte ens en bh!

I alla fall, när sånt här händer så blir det SÅ tydligt vilka helt fantastiska människor man är omgiven av. Alla som erbjudit boende, hjälpt till inför flytten (inte alls stressande att allt man äger och förberett plötsligt är rökskadat och taget till en saneringsfirma så man får åka dit och leta igenom många många lådor efter det viktigaste, haha), de som kramat mig och tröstat mig när jag varit nere, lånat ut kläder, köpt kläder… det är helt otroligt vilken kärlek och värme jag är omgiven av från familj, vänner och kollegor och jag är så tacksam! Det var inte ens jobbigt att bo hos Lisa och Sami sista tiden, jag hade lätt kunnat stanna längre. Så fina tider med fina människor <3 Och främst av allt så var det ingen som skadades i branden vilket är det absolut viktigaste.

Nu har jag varit i London i en hel vecka, jag har blivit erbjuden jobb, ska på intervju på ett jobb imorgon som jag VERKLIGEN vill ha, på torsdag ska jag på visning på två lägenheter. Helgen spenderade jag hos Vicki och vi var på Day of the dead-fest på en båt, sen stannade jag hos henne till måndag och vi hade det supermysigt med matlagning på råvaror från deras trädgård, film, chips och godis. Ville typ flytta in och mysa resten av livet där, haha. Men en av lägenheterna jag ska kolla på är ett veganskt kollektiv med liten trädgård där de odlar saker så jag hoppas att jag får ett eget hörn i världen med lite spännande odlingar. Imorgon ska jag träffa Karin och hennes kille som är på besök i London, så himla kul!

Angående bloggmaterial så skulle jag egentligen fota idag men det blev inställt, har dock planerat in att mötas upp med flera olika bloggare och fotografer så jag hoppas på att kunna bomba med material varje vecka! Känns så kul att befinna sig i en stad som kryllar av kreativa och ambitiösa personer. När allvaret börjar med jobb så kommer det säkert vara svårt att hitta tid, men jag ska göra mitt bästa! Förhoppningsvis kommer jag kunna ge massa tips på om man ska turista i London, eller till och med flytta hit. Kom gärna med önskemål och frågor!

Brukar inte ens vilja skriva ett ord till mina bloggposter men nu kändes det skönt att få skriva av sig lite. Puss och kram och vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *